Pentru unii, vacanțele se apropie de sfârșit, pentru alții vara nu și-a epuizat resursele de soare și lumină. Noi continuăm proiectul „Jurnal de vacanțe”, ce se dorește a fi parte integrantă din viața voastră și să vă împărtășim povești interesante cu și despre animale și biodiversitate.

Povestea renumiților corbi din Turnul Londrei se pierde în negura timpului, iar legendele le învăluie existența în mister.
Astăzi reprezintă un punct de atracție major, fac atmosfera mai veridică și încântă turistul avid de senzații memorabile. Zboară liberi prin curte impresionantului castel din piatră și beneficiază de un tratament regal din partea celor responsabili-Ravenmasters, sunt hrăniți, ocrotiți și îngrijiți ca niște adevărate staruri.
S-a spus că reprezintă sufletele rătăcite între două lumi ale celor care și-au găsit sfârșitul aici, în inchisoarea din turn, că sunt continuatorii, filozofic vorbind, al celor care au pus prima cărămidă la zidul cetății, prevestesc catastrofele sau că sunt aducători de noroc și prosperitate.

Oricât de tentant ar părea să fie, vizitatorii sunt sfătuiți să nu hrănească păsările și să nu încerce să le atingă!