Locatia

Str. Vadul Moldovei nr. 4, sector 1, Bucuresti

Autobuz: 330

Contactați-ne

Mai multe informații

La Grădina Zoologică vin copii și tineri de toate vârstele. Este o plăcere pentru noi toți să fim aproape de natură. În acest fel, ne încărcăm de energie constructivă. Copiii sunt fericiți că se pot apropia de animale și chiar le pot hrăni pe câteva dintre ele. O vizită la zoo este de neuitat atât pentru cei mari, dar mai ales pentru cei mici.

Adresa: Str. Vadul Moldovei nr. 4, sector 1
București

Telefon: +40 21 2690600

Comunicare în formă electronică cu instituțiile publice

Ținând seama de prevederile Decretului nr.195/2020, privind instituirea stării de urgență pe teritoriul României și ale OUG nr.38 din 30.03.2020, publicată în Monitorul Oficial nr.289 din 07.04.2020, referitoare la reglementarea cadrului general pentru utilizarea la nivelul autorităților și instituțiilor publice a semnăturii electronice și a documentelor electronice, Administrația Grădina Zoologică stabilește ca principală modalitate de primire a documentelor electronice, semnate în baza unui certificat digital autorizat, să fie poșta electronică, la adresa de mail: contact@bucurestizoo.ro

Această reglementare decurge din necesitatea limitării, pe cât posibil, a contactului direct între persoane, în contextul răspândirii virusului Covid-19, dar și utilizarea pe scară largă a  mijloacelor electronice de comunicare, în condiții de perfectă legalitatea și securitate.